DIVERSE BEHANDEL MOGELIJKHEDEN

Van een cosmetische tot een verwaarloosde voet                 

      Van advies tot doorverwijzing                                                                 

Bel en leg uw vragen aan mij voor en / of maak een afspraak zodat ik u kan  helpen.                                                                                                                     


Uw schoenen worden gereinigd met de shoefress

Tijdens de behandeling in de praktijk worden uw schoenen gereinigd op de shoefresh

Schoefresh

De schoefresh is een goede investering voor het behoud van uw voeten en schoenen en is te gebruiken voor het hele gezin.

Sportschoenen droog in een half uur zijn ze door en door nat dan zet u ze er nog maals op om verder te drogen.  Transpirerende voeten elke dag frisse schoenen aan.  Schimmelnagels uw schoenen worden gereinigd en de schimmels gedood. Heeft u, uw schoenen een tijd niet gedragen zet deze dan eerst op de schoefresh om te reinigen. Zelf verkoop ik de schoefresh niet maar de schoefresh is via internet te bestellen

Veel ervaring heb ik ook met geriatrie en mensen met een beperking                                                                                                                                                                                                                                                                                               Ik heb wel graag dat u hier  melding van maakt bij het afspreken zodat ik extra tijd vrij kan maken voor de behandeling.

Bij zelfstandig wonen maar geen geld  beschikking kan betaling in overleg


Diabetische voet

Mensen met diabetes kunnen complicaties hebben aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ kan ik professionele hulp en verzorging geven. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt. 

Reumatische voet

Voor iemand met reumatische klachten is het belangrijk om naar een pedicure te gaan die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik zorgen voor drukverlichting bij knobbels en goede adviezen geven over materialen en hulpmiddelen.

Orthesiologie

Doordat ik een specialisatie heb in orthesiologie kan ik diverse drukplekken ontlasten, met name aan en tussen de tenen. Ook kan ik ortheses maken voor het reguleren van de teenstand (bijvoorbeeld bij hamertenen).

Vilttechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.

Nagelbeugeltechniek

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Codecertificaat

Het codecertificaat geeft aan dat ik als pedicure voldoe aan alle wettelijke- en branche-eisen die worden gesteld aan hygiëne, milieu en arbeidsomstandigheden.

Voet- en onderbeenmassage

Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.